Ja, ik ontvang graag 1 jaar Roots + de Bynolyt verrekijker voor slechts € 155

Ik ontvang:

  • 1 jaar Roots (14x, waaronder 2x het Roots Vogelmagazine én 2 extra dikke dubbelnummers) t.w.v. € 82,50
  • De Bynolyt Stern 8x32 verrekijker t.w.v. €169 (incl. brede draagriem, lensdoppen en comfortabele tas)
  • En ik profiteer met deze aanbieding van 38% korting!

Over de verrekijker:
De Bynolyt Stern 8x32 is de ideale verrekijker voor mensen die eropuit willen trekken en op zoek zijn naar een lichte en compacte, goed presterende verrekijker. Deze kijker blinkt uit in prijs/kwaliteit en beschikt over mooi contrastrijk beeld, gecombineerd met een waterdichte, robuuste behuizing. Afgewerkt in een prettig aanvoelend rubber jasje kan de kijker tegen een stootje. De kijker biedt een breed beeldveld van 130 meter zodat een vogel of ander onderwerp snel gevonden wordt. De 32mm-lenzen bieden een mooi compromis tussen formaat (je neemt ‘m makkelijk mee) en lichtsterkte. Tot in de vroege schemer heb je dankzij de multicoating op alle lenzen een helder, kleurecht en contrastrijk beeld.

Specificaties:
Vergroting: 8x. Diameter objectieflens: 32 mm. Beeldbreedte op 1.000 meter afstand: 130 meter. Uittredepupil: 4 millimeter. Gewicht: 554 gram. Kortste scherpstelafstand: 2 meter. Garantie: 10 jaar.


Uw gegevens
Naam
Adres
Contact
Je abonneert je voor tenminste de opgegeven periode en tot wederopzegging. Na de actieperiode is het abonnement eenvoudig per maand opzegbaar.
Naam
Adres
Contact
Betaling
Uw rekeningnr
Wilt u Roots in het buitenland ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via +31 (0)20 894 7548.