3x Roots + ANWB Vogelgids van Europa, samen voor €19,95!

Met een abonnement op Roots: raak je geïnspireerd door adembenemende natuurreportages, leer je over de natuur om je heen, maak je nog betere foto’s dankzij onze fotografietips én loop je - met onze unieke Roots-routes - door de mooiste natuurgebieden en kom je op de meest verrassende plekken.

Bij deze aanbieding ontvang je de ANWB Vogelgids van Europa t.w.v. € 37,50 cadeau.

Anwbvogelgids Omslag HR

De hardcover ANWB Vogelgids van Europa (1e druk, mei 2016), geschreven door Lars Svensson, is de meest complete gids met daarin ruim 770 vogelsoorten in Europa. Van elk vogelsoort staan alle gegevens over habitat, verspreidingsgebied, geluid en voorkomen overzichtelijk op één tekstpagina tegenover de afbeeldingen. De illustraties geven alle fasen van het uiterlijk van de vogels weer - van jeugd tot volwassen en van winter tot zomer. Met de praktische opzet en meer dan 4000 gedetailleerde tekeningen in kleur is deze vogelgids de meest volledige veldgids voor elke vogelliefhebber. 

Met deze aanbieding profiteer je van maar liefst 59% korting!


Uw gegevens
Naam
Adres
Contact
Abonnees van Roots ontvangen per e-mail en telefoon nieuws, scherpe aanbiedingen en relevante informatie. Dit is te wijzigen bij de voorkeuren.
Je abonneert je voor tenminste de opgegeven periode en tot wederopzegging. Na de actieperiode is het abonnement eenvoudig per maand opzegbaar.
Naam
Adres
Contact
Betaling
Uw rekeningnr
Wilt u Roots in het buitenland ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via +31 (0)20 894 7548.